Om oss

Smart Verkstad AB är ett modernt, nystartat och lösningsorienterat företag som finns för att effektivisera era verkstäder. Vi har en hög servicegrad och oavsett storlek på affär gör vi vårat bästa där kunden alltid står i fokus. Vi vill att alla ska ha möjligheten att handla hos oss därför erbjuder vi flera trygga finansieringslösningar både för privatpersoner och företag. Vi utrustar och upprustar verkstäder från Norr till Söder med kvalitativa och prisvärda produkter. En av våra många starka leverantörer är, Weber GmbH grundat 1950 tillhör ett av Europas äldre företag med inriktning verkstadsutrustning. Stor kunskap och mycket lång erfarenhet hjälper oss och er till en mer problemfri drift.

Linus Mårtensson

Linus har en bakgrund där han jobbat med människor, personlig assistans och försäljning är några av de yrkena som han har samlat sina erfarenheter ifrån. Han har även gått flera utbildningar som är relevanta för branscherna. Linus brinner verkligen för möten med människor och är lite av en social kameleont där han gör allt för kund ska bli nöjd.

Karim Rebai

Karim har också en yrkesbakgrund där han jobbat med människor i olika former, han beskriver sig själv som serviceminded. Karim utbildar sig i dagsläget till företagsekonom på Högskolan Dalarna, en utbildning som vi kommer ha nytta utav i framtiden. Vi kompletterar varandra på ett bra sätt då vi båda har praktisk och teoretisk erfarenhet och kommer hela tiden lära utav varandra på vägen för att Smart Verkstad AB ska nå nya höjder.